eKlubi

Sähköisen asioinnin yhteistyöklubi eli eKlubi on Kuntalaistiliä käyttäville organisaatioille tarkoitettu yhteisö, jossa sen jäsenet voivat jakaa käyttökokemuksiaan ja hyviä käytänteitä toistensa kanssa. Muutaman kerran vuodessa järjestettävät klubitapaamiset kokoavat jäsenet saman pöydän ääreen keskustelemaan sähköiseen asiointiin liittyvistä ajankohtaisista asioista ja kehityskohteista.

Tiedon jakamisen lisäksi yhteisön tavoitteena on edistää jäsenten välistä yhteistyötä ja saada aikaan yhteisiä kehitysprojekteja. Näin saavutetaan merkittäviä kustannushyötyjä ja mahdollistetaan palveluvalikoiman nopea laajentuminen.

Tietoa uusista ja käynnissä olevista hankkeista jaetaan yhteistyöklubin kirjautumisen vaativalla jäsensivustolla. Jäsensivusto on myös kanava, jonka avulla jäsenet pääsevät vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan Kuntalaistiliä ja sen kautta tarjottavia palveluita kehitetään. Toteutuneista projekteista uutisoidaan Kuntalistilisivuston julkisella puolella.

eKlubin jäsenyyteen ja jäsensivuston käyttäjätunnuksiin liittyen ota yhteyttä:

Teemu Karvonen, ratkaisuarkkitehti, Cygate Oy,
040 592 7262, teemu.karvonen(at)cygate.fi

eKlubin jäsenet

Ryhdy kumppaniksi

Kuntalaistilin toteutus perustuu täysin palvelukeskeiseen arkkitehtuuriin (SOA). Yleiskäyttöisiin komponentteihin jaettu alusta tarjoaa valmiin arkkitehtuurin, kehyksen sekä säännöstöt uusien palvelujen, sovellusten ja asiointialustan tukikomponenttien kehittämiseen.

Myös jo olemassa olevien sähköisten palvelujen tuominen asiointialustan kehykseen on helppoa monipuolisten laajennus- ja integraatiomahdollisuuksien ansiosta. Esimerkkinä alustalle jo toteutetut integraatiot: VETUMA, Itella iPost, Tekla GIS ja Commit MIS.

Standardien (mm. SOAP, Web Service ja WS-*) mukaiset toteutustavat ja rajapinnat mahdollistavat useiden toimittajien liittymisen asiointialustan kehittäjäksi.

Kiinnostaako omien palvelujesi liittäminen Kuntalaistiliin? Ota yhteyttä:

Teemu Karvonen, ratkaisuarkkitehti, Cygate Oy,
040 592 7262, teemu.karvonen(at)cygate.fi

 

Yhteistyökumppanit

Kuntalaistilin käyttöönotto, palvelujen suunnittelu ja toteutus, integraatiot, käyttövaltuuksien hallinta

Lomakejärjestelmä, sähköinen allekirjoitus, e-arkisto

www.avaintec.com

Tekla GIS paikkatietojärjestelmä, Tekla ePalvelut

www.tekla.com